Verjetno ste nas spremljali skozi celotno dirko in ste opazili nekoliko drugačen pristop kot pretekla leta. Na začetku smo namreč našega “Žrebca” s štartno številko 184 precej šparali. Nismo mu dovolili, da bi vpregel in dirjal v galop preko prve in druge etape.

Vedeli smo da je dirka dolga dva dni in pretirano trošenje moči v prvih etapah pusti nepopravljive posledice za drugi del dirke, zato smo ga v prvem delu malo šparali.

Ta taktika se je skozi celotno dirko izkazala za zelo dobro, kajti kakšnih večjih kriz nismo imeli. Sandi se je pripeljal na Vršič pevajoče nasmejan, kar prikazuje tudi spodnji video.

Ekipa je funkcionirala kot še nikoli. Vse je teklo kot po maslu, kar prikazuje tudi končni izid dirke.
Končno 5. mesto in seveda najpomembnejše Sandi je prišel v Postojno zdrav, nasmejan in zadvoljen z razpletom dirke.

Sandi in celotna ekipa 184 bi se radi zahvalili vsem, ki ste nas spremljali in podpirali skozi celotno dirko, vsem navijačem in ostalim, ki so bili kakorkoli vključeni v organizacijo letošnje udeležbe na DOS-u.

 

Sandi se zahvaljuje vsem čanom ekipe 184, ki je bila letos sestavljena iz:
Erik Kraševec – vodja ekipe
Jože Lukšič
Marko Poljšak
Vinko Kastelic
Bojan Kerin
Peter Štangelj
Robi Rodič
Tadej Prešeren
Predvsem pa se člani ekipe zahvaljujemo tebi Sandi, da smo tudi letos imeli to čast in zaupanje biti priče dogodku in da si nam zaupal to odgovornost, ki smo jo seveda vsi z veseljem prevzeli in se veselili vsakega trenuka s tabo.
Sandi, Hvala TI!
Posebna zahvala gre vsem sponzorjem, ki so poskbeli, da je bila sama organizacija bistveno lažja.
Hvala avtohiši Summit avto d.o.o., ki nam je posodila vozilo FORD TOURNEO CUSTOM ter avtohiši Avto Triglav d.o.o., Ljubljana, ki nam je posodila  vozilo FIAT DUCATO.
Hvala vsem sponzorjem:
Trocal,
Msora,
Proting,
Pantal,
Farmel,
Vovko,
VBH,
Tin s.p.,
Wink Haus.