Pozdravljeni,

Kot že veste, nam je na letošnji dirki kazalo super, občutki dobri, vreme idealno, vse je bilo pripravljeno za eno lepo tekmo.

Vendar pa so za dokončanje dirke in dosego rezultata pomembni čisto vse stvari ki so z dirko povezane, od prehrane, treningov, kolesa, ostalih udeležencev v prometu, ekipe in najpomembneje lastnega zdravja.

Včeraj je za veliko zadev kazalo, da jih imamo pod kotrolro, predvsem smo se vsi osredotočali že preteklega pol leta na Sandijevo prehrano. Za celotno dirko smo imeli detaljni plan, plan b, itd. Kazalo je bolje kot pretekla leta, dokler nismo prišli v Črno na Koroškem, ko so se nam vsi plani prekrižali. Sandijev želodec se je uprl čisto vsemu, hrani, predvsem pa vodi. Ker je nekajkrat zaporedoma močno bruhal, je izgubil ogromno količine vode, ki je pri tako velikem naporu že tako na minimalnih mejah v  telesu.
Posledica je bila, da je izgubil ogromno moči, potreboval pa je tudi zdravniško pomoč. Zdravnik je ocenil, da zaradi močne dehidracije nadaljevanje dirke zaradi ogrožanja zdravja ni smiselna, zato smo se veseli, da je bila samo dehidracija odpravili domov.

Sandi je danes že bolje in se bo v dnevu ali dveh popolnoma opomogel.

Sandi, vemo koliko odrekanja, časa, energije, Volje in premagovanja lastnih ovir ter ovir drugih, vstrajnosti in želje je bilo potrebno, da si v četrtek 8.5.2014 ob 18.26 lahko zapeljal iz štartne rampe v Postojni, ko smo vsi člani ekipe lahko z velikim veseljem in ponosom spremljali in sodelovali pri tem našem skupnem dogodku.

Hvala ti, da smo lahko člani tvoje ekipe in ti pri vsem tem pomagali.

Sandi hvala ti ker si uspel združiti fenomanalne ljudi med sabo v svojo ekipo in da smo na tekmi lahko sodelovali kot EKIPA 184 in postali pravi prijatelji. Sandi ponosni smo na TO!

V imenu Sandija in celotne ekipe se zahvaljujem vsem, ki ste Sandiju kakorkoli pomagali, da je lahko štartal na dirki, predvsem sponzorjem in ostalim prijateljem ki ste bili pripravljeni pomagati. Hvala tudi vsem, ki ste nas spremljali, podpirali, izražali lepe želje in podporo.

Lep pozdrav,
Tadej